Maailman coolein koira! Hyppäsi BASE-hypyn omistajansa kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koira on ihmisen paras ystävä. Myös BASE-hyppyjä harrastavan ihmisliitelijä-kiipeilijä Dean Potterin rakkain lemmikkieläin on hänen oma koiransa nimeltään Whisper. Nyt pettämätön parivaljakko on hypännyt hurjapäisen BASE-hypyn Sveitsissä.

YouTube
YouTube

Whisperin täytyy luottaa omistajaansa täydellä sydämellä, sillä se näyttää todella rauhalliselta vain muutamaa minuuttia ennen huimaa hyppyä. Repussa kulkeva koira on varustettu suojalaseilla ja korvat peittävällä huivilla. Koira ihmettelee ilmalentoa tyynesti Deanin selässä. Hyppy suoritettiin liitopuvulla ja laskuvarjolla, ja koira näyttää olevan hyvin innoissaan maahan päästyään. Taisi lemmikki pitää omistajansa harrastuksesta?

Hyppymestarit ovat julkaisseet internetissä useita hyppy-, laskuvarjo-, liitopuku- ja muita ilmalentovideoita, joista välittyy uskomattoman adrenaliinivirtauksen lisäksi leppoisan hauska tekemisen meininki. Dean Potterin ja Whisperin video kestää vain 46 sekuntia, mutta se pystyy aiheuttamaan suuremman tunnelatauksen kuin useimmat kokoillan elokuvat.