Mies yritti murtautua ex-tyttöystävän kotiin – palokunta pelasti savupiipusta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen perinteen mukaan joulupukki tuo lahjat savupiipun kautta. Tarinan juuret ovat Tiede-lehden tekemän selvityksen mukaan keskiajalla, jolloin uskottiin, että henget kulkevat nimenomaan piipun kautta. Nyt kuitenkin savupiipun kautta yritti kulkea kostoretkellä ollut ex-poikaystävä.

YouTube
YouTube

New York Daily News kertoo miehestä, jonka tarkoituksena oli murtautua ex-tyttöystävänsä kotiin katolta savupiippua kulkuväylänään käyttäen. Valitettavasti mies jäi piippuun jumiin. Paikalle soitetut pelastusviranomaiset antoivat happea haukkoneelle miehelle varusteeksi kypärän ja happinaamarin ennen piipun purkamista.

Kalifornialaiset palomiehet irrottivat miestä piipusta kaksi tuntia. Ex-tyttöystävä ei aio nosta syytteitä miestä kohtaan, ja epäonninen piippukiipeilijä säilyi onnettomuudesta ehjin nahoin. Public Policy Pollingin tekemän kyselyn mukaan 43 prosenttia yhdysvaltalaisista uskoo joulupukkiin. Liekö tämä syynä siihen, että ihmiset luulevat pääsevänsä asuntoihin suoraan piippujen kautta?