Polttaripila osui ja upposi! Mies luuli hyppäävänsä benji-hypyn

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miesten polttarit ovat yleensä täynnä vauhdikasta ohjelmaa ja perinteenä on, että sankaria kurmotetaan tai jekutetaan oikein olan takaa. Toisinaan pilat onnistuvat niin hyvin, että samaa ideaa saatetaan kopioida ohjelmanumeroksi uudestaan ja uudestaan. Yksi suosituista jekuista on kuvitteellisen benji-hypyn hyppääminen.

Nyt Yvo-niminen saksalaismies on joutunut voittamaan pelkonsa ja hyppäämään tuntemattomaan silmät sidottuna. Mies luuli, että hän hyppää korkeuksista näyttävän benji-hypyn, mutta päätyikin lyhyen ilmalennon päätteeksi mahaplätsinä lammikkoon. Kavereiden naurulle ei ole tulla loppua, kun pila onnistuu täydellisesti suunnitelman mukaan. Polttarisankari tuntuu olevan itsekin huvittunut höynäytyksestään.

Kaikille hermostuttava polttariohjelma ei sovi. Kerroimme taannoin brittiläisestä miehestä, jolle puhkesi rohkean polttaripilan seurauksena vakava vyöruusu, eli erittäin kivulias rakkulaihottuma. Vyöruusu voi aktivoitua esimerkiksi stressin laukaisemana. Koska ikävä tauti voi tarttua rakkulavaiheessa myös muihin henkilöihin, joutui sankari olemaan seuraavan kuukauden erossa tulevasta vaimostaan.