Uskomaton näky! Miehet kuvasivat tornadon sen juurelta: ”Ei herranjestas”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaiset joutuvat joka vuosi kestämään monen kuukauden ajan kestävää talvea, mutta asiat voisivat olla huonomminkin. Esimerkiksi joissakin Yhdysvaltain osavaltioissa rajut pyörremyrskyt ovat jokavuotinen piina, jotka aiheuttavat toisinaan pahojakin tuhoja.

YouTube
YouTube

Tuoreella Youtube-videolla tarjoillaan näyttävää herkkua äärimmäisten sääolosuhteiden tarkkailusta nauttiville. North Dakotan Watfordissa kuvatulla videolla joukko miehiä päätyy vaarallisen lähelle lähestyvää tornadoa kuvatessaan samalla henkeäsalpaavaa näkyä videolle.

Miehet tajuavat onneksi poistua paikalta ennen kuin tilanne menee liian tukalaksi, sillä The Vane -sivuston mukaan myrsky jyräsi videolla nähtävän alueen lähes täysin maan tasalle.