Yhdeksänvuotias skeittaajatyttö ihastuttaa – 540 onnistui viimein

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Skeittaaminen on laji, johon kuuluu oleellisena osana kaatuminen. Erilaisia temppuja harjoitellessa voi loukkaantua vakavastikin. Nyt maailmalla ihastuttaa erään nuoren tytön päättäväisyys uutta skeittitemppua harjoitellessaan.

YouTube
YouTube

Yhdeksänvuotias Sabre Norris tähdittää The Berricsin julkaisemaa YouTube-videota. Videolla nähdään, kuinka tyttö kaatuu useaan otteeseen yrittäessään 540-temppua. Loppujen lopuksi pikkutyttö kuitenkin onnistuu yrittämässään tempussa.

Tämä onnistuminen saa Norrisin huutamaan onnesta. Neitokainen onkin upea esimerkki siitä, että yrittämistä ei kannata lopettaa koskaan. Kolme vuotta skeitannut australialaistyttö kertoi The Berricsille, että hän onnistui tempussa vasta 74 epäonnistuneen yrityksen jälkeen.