Brad Pitt heitti oluen – tyylikkäästi tien yli toiselle supertähdelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brad Pitt on jo kauan lukeutunut Hollywoodin rakastetuimpiin miestähtiin, ja näyttelijä Matthew McConaughey elää puolestaan uransa uutta nousukautta lukuisten menestysroolien johdosta. Kummatkin miehet ovat tuoreen videon perusteella myös hyviä kavereita.

YouTube
YouTube

New Orleansissa kuvatulla videolla miehet viettävät aikaa samalla kadulla sijaitsevien, vastapäisten talojen parvekkeilla. Matthew McConaugheylle tuli ilmeisesti jano Yhdysvaltain syvän etelän auringon paahteessa, jolloin Brad Pitt heitti hänelle näyttävästi oluen kadun yli. Tilanne päätyi videolle.

Matthew McConaughey oli New Orleansissa kuvaamassa osuutta The Amazing Race -sarjaa varten. Brad Pitt puolestaan omistaa kodin kaupungissa, ja oli ilmeisesti vain viettämässä naapurustossa vapaa-aikaa oluen parissa.