Tätä ei joka päivä näe! Kalkkuna jahtasi yksipyöräisellä polkevaa pikkupoikaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksipyöräinen on haastavampi versio normaalista polkupyörästä, sillä sen ajajalta vaaditaan enemmän tasapainoilua. Nyt eräs yksipyörällä ajamista harrastava poika on kohdannut tasapainoiluun keskittymisen lisäksi erään toisen, hieman erikoisemman ongelman.

YouTube
YouTube

Poika sai nimittäin uuden, ei-niin tervetulleen ystävän. Kyseessä on villinä elävä kalkkuna, joka lähti seuraamaan yksipyöräisellä liikkeellä ollutta poikaa. Koko hämmentävä episodi tallennettiin Stewart Kelleyn kuvaamalle videolle.

Videolla poika odottaa aluksi kärsivällisesti puun vieressä, jos kalkkuna vaikka tajuaisi lähteä menemään. Kun näin ei tapahdu, poika lähtee ajamaan yksipyöräisellään ympäri pihaa. Yllättävää kyllä, kalkkuna lähtee pojan perään seuramaan tätä kuin hai laivaa.