Pikkupojat jäätäviä lihaskimppuja – menikö jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme muutama vuosi sitten romanialainen Giuliano Stroen, jonka väitetään olevan ikäluokkansa maailman vahvin poika. Hän kannatteli itseään tyhjien lasipullojen päällä seitsemänvuotiaana. Nyt valokeilaan on noussut myös hänen pikkuveljensä Claudiu.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla nähdään yhdeksänvuotiaan Giulianon ja hänen pikkuveljensä päivätreenejä. Pojat treenaavat Daily Mailin mukaan päivittäin kaksi tuntia neljän kilon painoilla muun kuntoharjoittelun lisäksi. Pikkupojat ovat harrastaneet voimaharjoittelua taaperoista saakka.

Poikien 35-vuotias isä toimii lastensa valmentajana. Perhe on kohdannut myös kritiikkiä lasten rankan kuntoharjoittelun takia, mutta isä vannoo, ettei ole pakottanut poikiaan mihinkään. Hän on sanonut, että jälkikasvulla on luonnostaan taipumusta tällaiseen lajiin ja tekemiseen.