Terrieri ja kala kohtasivat – koiralle kävi köpelösti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uusien asioiden tai otusten kohtaaminen voi olla koiralle todella jännittävä kokemus. Nyt maailmalla naurattaa video, jolla koira kohtaa ensimmäistä kertaa eläessään kalan. Kohtaaminen päättyi melko odottamattomalla tavalla.

YouTube
YouTube

Bart Lanzillotti on sittemmin julkaissut tilanteesta hauskan videon YouTubessa. Videopätkällä nähdään, kuinka Jazzy-niminen koira tutkii uteliaana laiturilla makaavaa kalaa. Kala näyttää olevan kuollut, mutta todellisuudessa asia ei ollutkaan näin.

Kala nimittäin alkaa yhtäkkiä sätkimään laiturilla. Tämä saa Jazzyn säikähtämään pahanpäiväisesti, jonka seurauksena hän päätyy laiturilta suoraan veteen. Hauskaa kohtaamista on käyty katsomassa YouTubessa jo lähes puoli miljoonaa kertaa.