Insinöörin taidonnäyte – drinkkirobotti pelastaa kotibileet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Teknologian kehittymisen myötä arkipäiväiset askareet ovat vuosien varrella helpottuneet huomattavasti. Nyt eräs insinööri on keksinyt laitteen, joka ei olemassaolollaan varsinaisesti ratkaise mitään ongelmaa, vaan se ainoastaan lisää hauskuutta käyttäjänsä elämään.

YouTube
YouTube

Kyseessä on robotti, joka toimii baarimikkona. Laite on ohjelmoitu tekemään tiettyjä drinkkejä kolmella eri kokovaihtoehdolla. Yu Jiang Tham -niminen insinööri loi laitteen 3D-tulostuksen avulla.

Miehen mukaan laite on erityisen hauska juhlien keskipisteenä. Laite on siis mainio apu laiskalle drinkintekijälle, joka ei jaksa itse vääntää haluamaansa juomaa. Bar Mixvah -nimistä robottia ohjataan taulutietokoneen avulla.