Jude-possu sulattaa sydämet – voisitko vastustaa tätä näkyä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkipossut ovat saavuttaneet suosiotaan ihmisten kesuudessa muutaman kymmenen vuoden aikana. Possut ovat lemmikkieläiminä kuuliaisia ja oppivat nopeasti uusia asioita. Siat ovatkin erittäin älykkäitä eläimiä, joidenkin tutkimusten mukaan jopa koiria fiksumpia.

YouTube
YouTube

Useimmille lemmikkipossujen omistajille suurin syy eläimen hankkimiselle lienee kuitenkin niiden söpöys. Mikäli haluaa todistusaineistoa pienten töpselinenien söpöydestä, kannattaa katsoa Jude-possusta kuvattu video. Uneliaan oloinen Jude ei  temppuile videolla, mutta sulattaa varmasti pelkällä olemuksellaan kovimmatkin sydämet.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat