Täh? Bradley Cooper puhuvana pesukarhuna – Vin Diesel elävänä puuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel Studios -yhtiön elokuvat ovat tähän mennessä perustuneet melko tunnettuihin sarjakuvahahmoihin, kuten Iron Maniin, Hulkiin ja Thoriin. Yhtiön seuraavassa elokuvassa seikkailevat sen sijaan hieman oudommat sankarit.

YouTube
YouTube

Guardians of the Galaxy kertoo Chris Prattin esittämän Peter Quillin johtamasta avaruuden lainsuojattomien joukosta, joka joutuu puolustamaan galaksia sitä uhkaavalta tuholta. Aivan tavallisista sankareista ei ole kyse, sillä mukana seikkailee muun muassa Bradley Cooperin esittämä puhuva pesukarhu Rocket Raccoon ja Vin Dieselin näyttelemä elävä puu, Kroot.

Elokuvassa nähdään myös muun muassa Zoe Saldana, Benicio Del Toro ja John C. Reilly. Guardians of the Galaxy saa Yhydsvaltain ensi-iltansa 1. elokuuta 2014. Elokuvan tuore traileri on nähtävissä Youtubessa.