Ikimuistoinen kosinta odotti kotona – miehet, saatte ottaa mallia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on lukemattomien naisten elämän yksi tärkeimmistä hetkistä, mutta sitä se on onneksi myös miehille. Ainakin suurimmalle osalle. Siinä missä joku mies töksäyttää kosinnan kassajonossa, hoitaa toinen järjestelyitä salaa vuositolkulla. Nyt verkossa nähdään eräs ei-niin-spontaani kosinta.

YouTube

Videolla nähdään kuinka Brittany Alexander saapuu kotiin ja huomaa paikalla runsaasti ihmisiä, jotka tuijottavat häntä. Brittany oletti ensin yllätyksen olevan jollekin muulle, mutta pian huomasi olevansa itse kohteena.

Sitten poikaystävä Cameron Brooks ryhtyy laulamaan upeasti Marrying an Angel -kappaletta. Video on saanut valtavan suosion, ja Cameronin lauluääntä ovat kehuneet myös artistit. Nettisensaatioksi nousseelle nuorelle miehelle vaaditaan Facebookissa levytyssopimusta – eikä suotta.