Kohuttu hittipeli Flappy Bird tekee paluun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Alkuvuoden kohutuin ja halutuin kännykkäpeli Flappy Bird nousi nopeasti valtavaksi hitiksi ja tuotti tekijälleen jopa 50.000 dollaria päivässä. Pelin luoja päätti kuitenkin yllättäen poistaa hittipelin jakelusta jättisuosiosta huolimatta. Nyt Flappy Bird on tekemässä paluuta.

Pelin kehitellyt Nguyen Ha Dong on vahvistanut CNBC:lle, että hän tulee julkaisemaan pelistä uuden, parannellun version. Miehen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä helmpompi. Uudesta Flappy Birdistä pyritään myös kehittämään vähemmän koukuttava.

YouTube
YouTube

Nguyen Ha Dong kertoo, että uusi versio tulee markkinoille tämän vuoden elokuussa. Pelissä tulee olemaan uutena ominaisuutena kaksinpeliominaisuus. Alkuperäinen Flappy Bird aiheutti suuren palautevyöryn huomattavan vaikeusasteensa takia, ja moni käyttäjä kommentoikin, että peli on yksinkertaisuudestaan huolimatta jopa mahdottoman haastava. Nguyen Ha Dongin epäiltiin vetäneen pelin markkinoilta runsaan negatiivisen palautteen vuoksi.