Pikkupojan pitämä muistopuhe ihastuttaa – muisteli isoisäänsä kauniisti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hautajaisissa pidetään usein erilaisia muistopuheita, joissa muistellaan hyvästeltävän läheisen elämää ja saavutuksia. Nyt eräs kymmenvuotias pikkupoika on pitänyt täysin valmistautumattomana isoisänsä hautajaisissa hienon puheen, jonka sisältö osoittaa todellista kunnioitusta.

YouTube
YouTube

Orin-niminen pikkupoika sai yhtäkkiä isoisänsä hautajaisissa idean, että hänkin haluaa mennä muun hautajaisseurueen eteen muistelemaan isoisäänsä. Niinpä rohkea nuorukainen astui muiden paikalle saapuneiden eteen puhumaan. Pojan puhe onkin hienoa kuunneltavaa siitä huolimatta, ettei hän ollut valmistellut sitä etukäteen millään lailla.

Puheesaan Orin kertoo siitä, kuinka hänen isoisänsä opetti hänelle uskomattoman paljon. Viisas pikkupoika myös sanoo, että hänen isoisänsä tulee elämään edelleen, koska he muut tekevät edelleen niitä asioita, joiden isoisä uskoi olevan oikein. Pojan sukulaisen Gayle Jenkinsin videolle tallentama puhe on sittemmin koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa.