Jalkansa menettänyt kissa on todellinen taituri

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimille voidaan ihmisten tavoin valmistaa erilaisia proteeseja puuttuvien raajojen tilalle. Nyt maailmalla ihastuttaa Boots-niminen kissa, jolla on molempien takatassujen tilalla proteesit.

YouTube
YouTube

Kissalta puuttui molemmat takatassut jo kymmenen päivän ikäisenä, jolloin hänet adoptoitiin uuteen kotiin. Bootsin adoptoi Megan Brocato -niminen nainen. Brocato on nyt julkaissut hienon videon siitä, kuinka kekseliäs kissa kulkee portaita alas.

Proteesien kanssa liikkuva eläin nimittäin rullaa portaat alas asti etutassuillaan seisten. Kissa osoittaa tilanteesta tallennetulla videolla näyttäviä voimistelijanlahjojaan. Hienoa suoritusta on käyty tarkastelemassa YouTubessa tähän mennessä lähes 50.000 kertaa.