Uskomaton selfie – ikuistettu Kristus-patsaan pään päällä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rio de Janeirossa sijaitseva Kristus Vapahtaja -patsas on lukeutunut Brasilian suosituimpiin matkakohteisiin jo vuosien ajan. Näyttävä patsas on 38 metriä korkea ja se sijaitsee 710 metriä korkean Corcovadovuoren huipulla. Patsaan huipulta näkee siis todella kauas.

theflashpack.co.uk
theflashpack.co.uk

Nyt eräs hurjapää on saanut päähänsä kiivetä Kristus-patsaan huipulle. Blogia kirjoittava valokuvaaja Lee Thompson sai tempaukseensa luvan Brasilian turismilautakunnalta. Hurja seikkailu tallennettiin luonnollisesti videolle.

Videolla nähdään, kuinka kapeita portaita pitkin patsaan huipulle pitää oikein kiivetä. The Flash Pack -blogia Oliver Harveyn kanssa kirjoittava mies otti blogipartnerinsa mukaan päätähuimaavalle seikkailulleen. Huipulle päästäkseen kaksikon tuli kiivetä ylös 12 kerrosta portaita. Ylös päästyään Thompson ei voinut vastustaa selfien ottamista jättimäisen Kristuksen kanssa.