Voiko nainen nauttia peppuseksistä? Kappale kertoo yhden tarinan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Anaaliseksi, eli peräaukkoon keskittyvä seksuaalinen kanssakäyminen, herättää monenlaisia tuntemuksia etenkin naisille. Jotkut kaunottaret kieltäytyvät anaaliseksistä muun muassa sen kivuliaisuuden takia. Peppuseksi saattaa olla kuitenkin miesten mielestä erittäin kiihottavaa.

YouTube
YouTube

Nyt komedienne ja muusikko Nikki Muller on luonut kappaleen, jossa hän erittelee syitä, miksi naisen ei tarvitse antaa miehelleen anaaliseksiä. Musikaalisävytteinen laulu kertoo, että nainen ja mies ovat luotuja toisilleen sellaisenaan, eikä heidän tarvitse keksiä luovia tapoja himoja tyydyttääkseen. Hän kehottaa kappaleellaan miestä olemaan tunkematta penistään hänen peräaukkoonsa, ellei hän muuta mieltään asian suhteen.

Anaaliseksi on ollut jo satojen vuosien ajan tabu. Miehet haluavat peräseksiä, koska se tuntuu heidän mielestään makuuhuoneen kielletyltä hedelmältä. Osa miehistä haluaa seksielämänsä olevan yhtä kiimaista kuin pornoelokuvissa. Nainen voi kuitenkin nauttia anaaliseksistä puhtauden, rauhallisen tahdin ja suuren liukastusainemäärän avulla.