Vaahtokarkkipizza! Pizza Hut lanseerasi makeanhimoisen unelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintola-alalla lähes kaikki herkut lon varmaankin jo keksitty, mutta siitä huolimatta uutuuksia tulee aika ajoin markkinoille. Nyt vuorossa on maailmankuulu ravintolaketju Pizza Hut, joka on lyöttäytynyt yhteen kuuluisan japanilaisen vaahtokarkkifirman kanssa.

Pizza Hut
Pizza Hut

Sen lisäksi, että uuden karkkipitsan päälle on ripoteltu vaahtokarkkeja, tarjoillaan paistettua herkkua myös chilikastikkeen kanssa maustettuna. Omituinen yhtälö on syntynyt japanilaisen karkkitehdas Morinaga’s Milk Caramelin täytettyä sata vuotta. Juhlapitsa on tarkoitettu jälkiruoaksi, RocketNews24.com uutisoi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen makea pitsa, jonka jättiyritys tuo ruokalistoilleen. Kerroimme taannoin, että Lähi-Idässä sijaitsevat Pizza Hutin ravintolat ovat ryhtyneet myymään naposteltavia herkkuja, jotka ovat pitsataikinan sisään leivottuja Kit Kat -suklaapatukan paloja. Suomalainen versio karkkipitsasta voisi olla ruistaikinaan leivottu salmiakkiherkku.