Kosinta hakee vertaistaan – nyt oli näyttävät bileet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kosinnasta halutaan ymmärrettävistä syistä tehdä usein mahdollisimman ikimuistoinen hetki. Se jääkin varmasti elävästi molemman osapuolen mieleen – oli vastaus sitten kyllä tai ei.

YouTube
YouTube

Nyt eräs brittinainen on kokenut niin huikean kosinnan, että sitä ei varmasti ihan hevillä unohdakaan. Jamie-Lee-niminen nainen istui tietämättömänä kahvilassa, kun Kaunotar ja hirviö -elokuvan Belle tuli noutamaan häntä pihalle. Ulkona brittinaista odotti upea flash mob -tanssiesitys. Koskettavan tanssiesityksen taustalla soi Bruno Marsin hittikappale Treasure.

Tämän jälkeen Jamie-Lee itki jo vuolaasti. Tilanteesta tallennetulla YouTube-videolla nähdään, mitä neitokaista odotti tämän jälkeen. Vähän matkan päästä naista odotti nimittäin Batman-pukuun somistautunut oma kulta.