Kuin painajaisista: Miestähdille photoshopattiin Zooey Deschanelin silmät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Zooey Deschanel herättää runsaasti ihastusta erityisesti miespuolisten katsojien keskuudessa. Yksi (500) Days of Summer -elokuvasta sekä Kolme miestä ja tyttö -sarjasta tunnetun tähden hurmaavimmista ja huomiota herättävimmistä piirteistä ovat hänen syvän siniset silmänsä.

Guyswithzooeyes.tumblr.com
Guyswithzooeyes.tumblr.com

Guys With Zooeyes -blogi kuitenkin osoittaa, etteivät pelkät Zooey Deschanelin silmät tee kenestäkään ihastuttavan näköistä. Katso kuvat tästä. Kun näyttelijättären silmät photoshopataan miespuolisille julkkiksille, on lopputulos varsin päinvastainen. Zooeyn silmillä tuijottavat miestähdet ovat kuin peräisin suoraan omituisimmista painajaisunista.

Naurua ja kauhua synnyttävän Tumblr-blogin idea ei sinänsä ole uusi. Chics With Steve Buscemeyes -blogissa esitellään vastaavasti naistähtiä, joille on photoshopattu näyttelijä Steve Buscemin silmät. Lopputulokset ovat yhtä karmivia.