Instagramista kuvankäsittelysovellus – mullistava päivitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinten iOS, Android aj Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmille saatavilla olevan Instagramin avulla käyttäjät voivat muokata ja jakaa kuviaan helposti. Huhtikuussa 2012 nettijätti Facebook osti Instagramin omistusoikeudet noin miljardin dollarin hintaan.

Instagramiin on saatavilla 3. kesäkuuta alkaen tuore päivitys, jonka myötä sovellukseen tulee lukuisia uusia ominaisuuksia. Päivitetyssä Instagramissa kuvien muokkaukseen tarjotaan tuoreita ja aikaisempaa monipuolisempia työkaluja, kuten mahdollisuudet säätää kuvan kirkkautta, kontrastia, värilämpötilaa ja värikylläisyyttä.

Instagramin kehittelijöiden mukaan uudet ominaisuudet lisättiin käyttäjien toivottua sovellukseen monipuolisempia mahdollisuuksia kuvien muokkaamiseen. Instagramin tuotejohtaja Peter Deng kertoo Mashable-sivustolle, että heidän tavoitteenaan on luoda siltaa valokuvaintoilijoiden ja muun maailman välille.