Realitykaunotar Jasmin muodollisesti pätevä – lekotteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way Is Essex -brittisarja tunnetaan kotimaisten TV-katsojien joukossa nimellä Glamourelämää Essexissä. Kyseisestä ohjelmasta muistetaan myös tumma kaunotar Jasmin Walia, joka ei tosin ole vielä kovin tuttu suomalaiselle yleisölle.

Parhaillaan TOWIE-televisiosarjan tähdet ovat lomailemassa Espanjan Marbellassa, josta myös paparazzit ovat heidät löytäneet. Nyt uima-altaalla nähdään esimerkiksi sarjan kaunotar Jasmin Walia, joka kuvattiin punaisissa bikineissä.

Jasmin Walialla on TOWIE-sarjassa maine neitokaisena, joka ei tunnu löytävän itselleen sitä aivan oikeaa miestä. Hänen onnensa näyttää kuitenkin kääntyneen, sillä 22-vuotiaan tähden nähtiin äskettäin astelevan essexiläisestä pubista ulos komistuksen kanssa. Asiasta uutisoi tuolloin esimerkiksi Daily Mail -lehti.