Kate Hudson hurmaavana bikineissä – edelleen upea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Kate Hudson kuuluu maineikkaaseen näyttelijäperheeseen, sillä hänen vanhempansa ovat Oscar-voittaja Goldie Hawn ja Bill Hudson. Viime aikoina esimerkiksi Glee-sarjassa esiintynyt tähti on naimisissa Muse-yhtyeen keulahahmon Matthew Bellamyn kanssa.

katehudson10062014

Nyt Kate Hudson nähdään kaunistuttamassa InStyle-lehden tuoreen heinäkuun numeron kansikuvaa. 35-vuotias vaaleaverikkö poseeraa kuvassa kesäisissä, vintage-henkisissä kukkakuvioisissa bikineissä.

Kate Hudson on näytellyt elokuvissa Melkein julkkis, Kuinka hukata kundi 10 päivässä, Kasvukipuja, Morsianten sota ja Rakkaus lainassa. Näyttelijätär oli aiemmin naimisissa muusikko Chris Robinsonin kanssa, mutta sittemmin tähti meni naimisiin Muse-tähti Matthew Bellamyn kanssa. Pari on tällä hetkellä kihloissa.