Katy Perry lähetti kesäiset bikiniterveiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Värikkäästä lavaolemuksestaan tunnettu Poppari Katy Perry on jälleen kuuma nimi julkaistuaan viime vuonna tuoreimman Prism-levynsä. Laulajatar esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa Katyn astellessa Hartwall Areenan lavalle 18. maaliskuuta 2015.

Katy Perry on noussut musiikkinsa ohella kuuluisaksi epäilemättä myös upean ulkomuotonsa ansiosta. Nyt laulajatar on tarjoillut faneilleen silmänruokaa tuoreen Instagram-kuvan muodossa. Otoksessa Katy on pukeutunut kirkkaanvärisiin, vintage-tyylisiin bikineihin. Katy lähettää kesäiset terveiset pitelemällä kädessään korttia, jossa lukee ”You walked in I smiled”, eli ”Kävelit sisään, minä hymyilin”.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.