Naisten päiväunen 18 vuotta nuorempi tyttöystävä upea näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ryan Phillippe perusti muutama vuosi sitten perheen näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta avioeroon. Crash-elokuvan myötä läpimurtonsa Hollywoodin A-sarjaan tehnyt Phillippe ryhtyi sittemmin seurustelemaan mallikaunotar Paulina Slagterin kanssa

Nyt Paulina Slagter on kuvattu nautiskelemassa lomapäivästä Miami Beachilla yhdessä julkkismiehensä kanssa. Paulina kävi auringonpalvonnan ohessa pulahtamassa vilvoittaviin aaltoihin. Pariskunnalla on peräti 18 vuotta ikäeroa. Pariskunta alkoi seurustella, kun Ryan Phillippe oli 38-vuotias ja Paulina 20-vuotias.

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon erosivat vuonna 2006 seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Liitosta syntyi kaksi lasta. Vuoden 2011 alussa Phillippen väitettiin olleen seksisuhteessa Rihannan kanssa. Reese puolestaan seurusteli näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa, mutta suhde päättyi parin vuoden jälkeen. Reese Witherspoon on voittanut parhaan naispääosan Oscarin Walk the Line -elokuvan roolistaan June Carter Cashina.