Vaimo shoppaili liikaa – miehen hätähuuto leviää verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun vaimo ehdottaa miehelleen, että lähtisikö hän kanssaan alennusmyynteihin shoppailemaan, on miehen vastaus erittäin harvoin innokas: ”Todellakin”. Sen sijaan kliseiden mukaan kaksilahkeiset raahataan shoppailureissuille maksumiehiksi ja makutuomareiksi, joilla ei kuitenkaan ole sananvaltaa esimerkiksi kesäkenkien väriin, kokoon tai malliin liittyen.

Mobile Upload

Nyt verkossa leviää kuva erään epätoivoisen miehen hätähuudosta. Herra oli ollut shoppailemassa Michaels Craft Storessa, kun hänen vaimonsa oli ilmeisesti kuluttanut liikkeessä hieman liian kauan aikaan. Mies oli kyllästynyt ja siirtynyt koristekirjaimia sisältäneelle hyllylle. Hän oli kirjoittanut kirjaimista hätähuutonsa.

– Auttakaa minua, vaimo ei suostu lähtemään.

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa kiinalainen mies hyppäsi ostoskeskuksen parvekkeelta, koska sai tarpeekseen tyttöystävänsä shoppailusta. Miehet valuttavat usein tuskanhikeä selkärankaa pitkin ostoskeskuksissa, ja Instagramissa on julkaistu jopa epätoivoisten miesten kuvia. Otoksissa esiintyvät herrat ovat joutuneet kassivuoren vartijoiksi surkealla ilmeellä varustettuna.