Mitä ihmettä? Japanin hämmentävä trikoomies teki paluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa liikkuu paljon omituista väkeä. Osa heistä raivaa tiensä varsinaiseksi nettisensaatioiksi, ja yksi mainitsemisen arvoinen herra on trikoistaan tunnettu Omaru Uwabaki. Kerroimme taannoin, että hänet on jopa pidätetty omituisten katuperformanssiensa johdosta.

Twitter
Twitter

Omaru Uwabaki -nimimerkillä on Twitterissä jo lähes 20.000 seuraajaa. Miehen suosion takana ovat hänen erikoiset kuvansa, joissa hän poseeraa yleensä tiukoissa trikoissa ja jumppa-asuissa. Nyt mies on julkaissut uutta materiaalia kesän kunniaksi.

Mies on käynyt esiintymässä muun muassa Machidan asemalla, jossa hän roikkui yhdessä tolpassa kuin koala eukalyptuksessaan. RocketNews24-sivuston mukaan hän kirjoitti faneilleen esittävänsä kaskasta, eli hyönteislajia. Sama mies pidätettiin viime keväänä Tokiosta, koska hän oli toteuttanut taidettaan kadulla tiukkaan jumppa-asuun pukeutuneena.