Huikea tempaus sinfoniaorkesterilta – peppuhitti villitsi yleisön

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaismuusikko Sir Mix-A-Lot, eli oikealta nimieltään Anthony Ray, tunnetaan maailmalla pääasiassa Baby Got Back -kappaleensa myötä. Mies on hittikappaleen nikkaroinnin lisäksi työskennellyt muun muassa tuottajana. Nyt muusikon tunnetuin kappale on saanut todella erikoisen sovituksen.

YouTube
YouTube

Sir Mix-A-Lot on käynyt esittämässä Baby Got Back -kappaleensa Seattlen sinfoniaorkesterin kanssa. Tempaus on osa kaupungin sinfoniaorkesterin hanketta, jossa se pyrkii yhdistämään kaupungista maailmankartalle ponnahtaneita populäärimusiikin osaajia klassisen musiikin kanssa. Rap-kappale yhdistettynä klassiseen musiikkiin onkin melko mielenkiintoista kuultavaa.

Sinfoniaorkesterin julkaisemalla videolla nähdään, että Sir Mix-A-Lot otti tilanteen haltuun vanhan showmiehen elkein. Aivan alkutekijöikseen muusikko kutsui lavan täyteen yleisössä olleita naisia. Tämän jälkeen mies uppoutui hittikappaleensa esittämiseen. Kappale alkaa videolla ajassa 2:25.