Chistina Milian jakoi silmänruokaa miesfaneille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&b-tähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän valmistelee parhaillaan neljättä albumiaan, jonka on määrä tulla ulos Young Money Entertaiment -levy-yhtiöltä. Viime aikoina tähti tuntuu tosin keskittyneen musiikkiuraansa enemmän herutuskuvien jakamiseen.

32-vuotias tähti on viettänyt rantalomaa siskonsa Lizin kanssa, ja julkaisi tietenkin Instagram-tilillään runsaasti kuvamateriaalia reissustaan. Tässä ei sinänsä ole tietenkään mitään valittamista, sillä bikineihin sonnustautunut laulajatar tarjoaa otoksissa jälleen kerran silmänruokaa etenkin miespuolisille faneille.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.