Google Street View paljasti lavastetun murhapaikan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hakukonejätti Google on laajentanut Street View -palveluaan viime vuosina merkittävästi. Toisinaan palvelussa näkyy hassuja sattumia tai kummallisia tilanteita. Nyt eräs parivaljakko on lavastanut karttapalveluun murhatilanteen.

Google Street View
Google Street View

Edinburghissa asuvat veijarit tiesivät, että Googlen katuja kuvaava auto oli tulossa heidän lähelleen. Dan Thompson ja hänen työkaverinsa päättivät, että keksisivät jotain poikkeuksellista kuvaan päästäkseen. Miehet lavastivat murhatilanteen siten, että Dan makasi maassa keskellä katua. Osa netinkäyttäjistä luuli, että tilanne oli aito ja ”murhaa” jopa tutkittiin hetki oikeana tapauksena, BBC Scotland uutisoi.

Kerroimme taannoin, kuinka Japanin Google on ikuistanut palveluunsa Japanin 3.776 metriä korkean Fuji-vuoren. Karttapalvelusta löytyy myös Harry Potter -elokuvan kuvitteellisia katuja ja maailman korkeimpia rakennuksia. Lisäksi autioitunut Bond-elokuvien Hashima, eli Gunkanjima-saari, pääsi hiljattain tietokoneellaan ympäri maailmaa seikkailevien tutkittavaksi.

http://geekologie.com/2014/06/two-guys-fake-murder-scene-on-google-str.php