Työntekijän loma-anomus vahingossa 3 500 työntekijälle – uskomaton lopputulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläisen vartijan Greg Heaslipin työnantaja lähetti vahingossa tämän tuoman loma-anomuksen yhtiön kaikille työntekijöille. Sähköposti kilahti noin 3.500 Arcadia-yhtiön työntekijän sähköpostiin. Tämän jälkeen meno yltyi vielä hurjemmaksi.

Daily Mail uutisoi, että Arcadian työntekijät alkoivat nopeasti twiittaamaan hauskasta kömmähdyksestä. Twitterissä levisikin äkkiä #GiveGregTheHoliday, jolla vaadittiin Gregiä saamaan ansaitsemansa loman. Koko tämän ajan Heaslip oli kotona nukkumassa työvuoronsa jälkeen autuaan tietämättömänä koko tilanteesta.

Useat yritykset tarjosivat nopeasti miehelle erilaisia ilmaispaketteja. Trek America esimerkiksi tarjosi Gregille ilmaisen matkan Yhdysvaltojen Las Vegasiin. Daily Mailin kanssa puhunut Heaslip on hämmentynyt saamastaan huomiosta, ja hän kertoo lahjoittavansa saamansa matkan ja muut oheistuotteet äskettäin syöpään menehtyneen Stephen Suttonin hyväntekeväisyysjärjestölle. Mies aikoo viettää saamansa lomapäivät vaimonsa ja nuoren tyttärensä kanssa lontoolaisessa teemapuistossa.