Mies jäi yksin Las Vegasin lentokentälle – teki huikean nettihitin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lentokentillä voi välillä joutua odottamaan monia tunteja. Epämukavissa lentokenttätuoleissa joutuu välillä viihtymään yönkin yli. Eräs amerikkalaismies joutui jäämään tyhjälle lentokentälle yöksi, joten hän keksi itselleen hieman tekemistä tylsyyden lievittämiseksi.

Richard Dunn -niminen mies päätti kuvata oman musiikkivideonsa tilanteen erinomaisesti sopivaan Celine Dionin hittikappaleeseen All By Myself. CBS:n mukaan mies toteutti huikean videonsa muun muassa teipin, matkatavaroidensa sekä liukuportaiden ja -käytävien avulla. Lopputulos onkin todella upea taidonnäyte.

Mies on onnistunut luomaan melkoisen mestariteoksen yönsä aikana. Videolla Dunn aukoo suutaan sydämensä pohjasta hittibiisin tahtiin. Mies itse kertoo videonsa yhteydessä Vimeossa olevansa hämmentynyt saamansa huomion määrästä.