Vanha suola janottaa – Katy Perry palasi exänsä luokse?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Katy Perry on tunnetaan musiikkinsa ja värikkään tyylinsä lisäksi ihmissuhdeseikkailujensa ansiosta. Aikaisemmin tänä vuonna laulajatar erosi poikaystävästään John Mayerista, minkä jälkeen hänet on yhdistetty esimerkiksi DJ-tähti Diploon.

Nyt vanhan suolan epäillään kuitenkin jälleen janottavan Katy Perryä. The Sun -lehden mukaan laulajatar nähtiin suutelemassa Prismatic-maailmankiertueensa euroopan osuuden päättymistä juhlistaneissa bileissä ex-poikaystävänsä, Florence + the Machine -yhtyeen kitaristin Rob Ackroydin kanssa.

Katyn ja Robin kerrottiin olleen lauantaina järjestetyissä juhlissa kuin erottamattomia. Kaksikko ei silminnäkijöiden mukaan salaillut romanttisia tunteita toisiaan kohtaan. Muusikot seurustelivat hetkellisesti vuonna 2012 Katy Perryn erottua silloisesta aviomiehestään, Russell Brandista.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.