Tytöllä erikoinen riippuvuus – on koukussa Hello Kittyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema kissahahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana. Siitä on tullut yhtiön suosituin eläinhahmo, ja kisumirri juhlii tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan.

YouTube
YouTube

Natasha Goldsmith on 29-vuotias brittiläinen vaaleaverikkö, joka ei löydä itselleen sopivaa poikaystävää. Syykin on selvä: Naisen asunto on kirjaimellisesti vuorattu Hello Kitty -aiheisella tavaralla lattiasta kattoon. Hän on kerännyt Hello Kitty -aiheista tavaraa 15-vuotiaasta saakka. Kaikki lähti yhestä kissa-aiheisesta muistikirjasta. Nyt tavaroita on yli kymmenentuhatta ja hän arvioi kokoelman arvoksi 62.200 euroa.

Hello Kitty seikkailee tätä nykyä esimerkiksi lentokoneen kyljessä, vessapaperissa, kondomeissa ja onpa kisulla oma vibraattorikin. Natasha keskittyy keräilyharrastuksessaan ainoastaan suloisten asioiden hankkimiseen, eikä hän esimerkiksi pidä rock-henkisistä Hello Kitty -tuotteista. Hän on tutustunut harrastuksensa kautta muihin samanhenkisiin harrastajiin, mutta miehet ovat hänen kertomansa mukaan kiusaantuneita.