Maailman älykkäin lapsinero suoritti lukion 10-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmasta löytyy jonkin verran poikkeuksellisen älykkäitä lapsia, jotka kykenevät suorittamaan opintojaan merkittävästi muita nopeammin. Nyt vasta 10-vuotias lapsinero Tanishq Abraham on onnistunut suorittamaan lukion ennätysnopeasti.

Instagram
Instagram

Sacramentolainen nuori lahjakkuus on maailman ensimmäinen ikäisenään lukion suorittaneista. Lukio-opintonsa hän aloitti jo seitsemänvuotiaana, ja Mensan jäseneksi hänet hyväksyttiin maailman nuorimpana ollessaan vasta nelivuotias. Lahjakkuutensa ansiosta Tanishq Abraham ei kyennyt käymään lainkaan koulussa muiden oppilaiden kanssa, vaan hän kävi koulunsa kotiopetuksessa.

– Ei se ollut helppoa, mutta ei myöskään vaikeaa. Aivoni toimivat siten, että kun minulle annetaan jotain, minulla tulee mieleen siihen aiheeseen liittyvä informaatio. En tiedä miten se toimii, mutta niin se vain minulla tapahtuu.

Perheenäiti kertoi News 10 -televisiokanavalle huomanneensa miehensä kanssa lapsen poikkeuksellisen lahjakkuuden jo aivan lapsena, mutta vasta testien myötä niistä saatiin varmuuus. Myös pojan sisko on lapsinero, joka pääsi niin ikään Mensan jäseneksi jo nelivuotiaana.