Georgia esittelee uutuusbikineitä – ei turhaan päätynyt seksikkäimpien listalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa muistuttaa ulkonäöltään varsin paljon kuuluisampaa amerikkalaista julkkiskaunotarta, Kim Kardashiania. Tummapiirteinen neitokainen on nähty lukuisissa rohkeissa kuvissa, ja on päätynyt esimerkiksi FHM-lehden seksikkäimpien naisten listalle.

Nyt 28-vuotias mallikaunotar on kiinnitetty Alexis Smith -vaatemerkin uuden uimapukumalliston mainoskasvoksi. Tuoreissa mainoskuvissa bikineissä poseeraava tummaverinen kaunotar todistaa, ettei hän ole aivan turhaan päätynyt seksikkäimpien naisten listoille brittiläisessä mediassa.

Kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar kertoi taannoin olleensa nuorempana nörtti, joka verhosi kauneutensa ison afrotukan ja silmälasien taakse. Sittemmin tyylinmuutos on tehnyt hänestä erään halutuimmista julkkisneitokaisista.