Millie Mackintosh julkaisi kuuman selfien – riisui ennen kuvaamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Made In Chelsea -sarja on nostanut joukon ohjelmassa esiintyneitä brittineitokaisia maansa seuratuimpien julkkisten joukkoon. Yksi heistä on Millie Mackintosh, joka nousi parissa vuodessa varsinaiseksi paparazzien lemmikiksi. Tähti päätyy kameroiden eteen minne meneekin.

Nyt 24-vuotias Millie nähdään kuitenkin paparazzi-kuvien sijaan omassa selfie-kuvassaan. Millie Mackintosh jakoi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän esittelee kameralle varsin timmiä treenattua vartaloaan.

Millie Mackintosh solmi viime vuonna avioliiton räppäri Professor Greenin kanssa. Tuleva aviomies ei sulata neitokaisen Made In Chelsea -sarjaa, joten hän päätti lopettaa siinä esiintymisen. Ohjelma keskittyy kuvaamaan rikkaiden ja menestyneiden nuorten rakkauskuvioita ja ammatillista elämää.