Maailman seksikkäin nainen valittiin – miesten päiväuni peittosi Scarlett Johanssonin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni odottaa elokuussa ensi-iltansa saavaa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvaa kieli pitkällä vain yhdestä ja ainoasta syystä. Tällöin on mahdollista nähdä pitkästä aikaa useiden miesten märkä päiväuni, eli Megan Fox jättikokoisena valkokankaalla.

meganfox04092013

Nyt kaunis näyttelijä on saanut mahtipontisen kunniamaininnan. Erotiikkavälineitä ja hyvän olon tuotteita valmistava yritys Swoon on toteuttanut ensimmäistä kertaa laajamittaisen kyselyn, jossa arvioitiin maailman seksikkäimpiä kuuluisuuksia. Naisten kastin voitti ylivoimaisesti kauniskasvoinen näyttelijä Megan Fox, joka jätti taakseen muun muassa Scarlett Johanssonin ja Penelope Cruzin. Miesten kategorian voitti totta kai Johnny Depp, heti perässään George Clooney ja Bradley Cooper.

Seksisymbolina tunnetun näyttelijättären Megan Foxin ja Beverly Hills 90210 -sarjan tähti Brian Austin Greenin perhe kasvoi helmikuussa uudella lapsella, kun Megan synnytti pienen pojan. Pienokainen sai nimekseen Bondhi Ransom Green. Pariskunnalla on jo entuudestaan 1,5-vuotias poika Noah.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

meganfox_gq_2008.png