Nainen tappoi torakan – ja räjäytti vessan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Torakan on sanottu selviytyvän jopa ydinpommista. Torakoita on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ihmisten on hyväksyttävä nämä inhottavat pikkueläimet osaksi elämää. Yleensä torakat kuitenkin kestävät niitä vastaan käytettyjä torjunta-aineita hyvin, ja myrkyistä saattaa olla huomattavasti enemmän haittaa ihmisille.

Nyt eräs taiwanilainen nainen on turvautunut äärimmäisiin keinoihin hävittääkseen torakan työpaikkansa wc-tiloista. Nainen oli nähnyt torakan vipeltämässä saniteettitilojen lattialla, ja hän oli asianmukaisesti ensin liiskannut ötökän kengällä. Torakat eivät kuitenkaan kuole niin vähästä, joten nainen oli päättänyt kääräistä litistyneen torakan paperiin. Sen jälkeen hän sytytti paperin tuleen.

Nainen ei kuitenkaan tiennyt, että vessan siivoamisessa oli käytetty herkästi räjähtäväää pesuaineyhdistettä. Kun nainen pudotti palaneen torakkakäärön pönttöön, syntyi valtaisa räjähdys, ET Today raportoi. Naisen onneksi hän selvisi pamahduksesta säikähdyksellä, mutta vessa tuhoutui täysin. Todennäköisesti myös torakka pääsi hengestään, tai ainakin toivoa sopii.