Jaime King rantalomalla – viime hetken vesileikit ennen kotimatkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-malli Jaime King on parhaillaan kovassa nosteessa, vaikka hän on ehtinyt tehdä jo pitkän uran julkisuudessa. Tähän saakka sivuosaan yleensä jäänyt kaunotar voi olla yksi kuluvan vuoden kovimmista nousijoista julkkismarkkinoille.

Nyt Jaime King on kuvattu aviomiehensä Kyle Newmanin sekä pariskunnan pienen jälkeläisen kanssa Havaijin Mauilla, jossa he käväisivät koko perheen voimin pulikoimassa vielä ennen kotiinlähtöä.

34-vuotias amerikkalainen Jaime King on näyttelijä ja malli, joka on malliurallaan poseerannut monien muotilehtien kansissa ja sivuilla. Näyttelijänä hän on tehnyt pieniä sivurooleja myös tunnetuissa elokuvissa, kuten Pearl Harbor ja Sin City. Hän tähdittää esimerkiksi televisiosarjaa Hart of Dixie. Uransa alkuvaiheessa Jaime käytti myös nimeä Jamie King. Hän on naimisissa Kyle Newmanin kanssa.