Grrrr… Tältä näyttää Fifty Shades of Grey -elokuvan päähenkilö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen hitti, ja sen elokuvaversio on parhaillaan työn alla. Vuoden 2015 ystävänpäivän paikkeilla Yhdysvaltain ensi-iltansa saavan elokuvasovituksen pääosissa ovat Dakota Johnson ja Jamie Dornan, joiden valintaa edelsi kuitenkin poikkeuksellinen polemiikki.

Fifty Shades of Grey -elokuvasta on jo aikaisemmin saatu esimakua Entertainment Weekly -lehden kansikuvan muodossa. Nyt sarjan Twitter-tilillä on kuitenkin julkistettu ensimmäinen virallinen valokuva Jamie Dornanista elokuvan toisena päähenkilönä, Christian Greynä. Mitään järisyttävää kuva ei paljasta tulevasta elokuvasta, mutta se helpottanee ainakin hieman kovimpien Fifty Shades -fanien odotusta.

Dakota Johnson esittää elokuvassa eroottisiin seikkailuihin joutuvaa Anastasiaa, ja nainen myöntää liittyneensä elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalin jäseneksi, koska tahtoo näyttää upealta valkokankaan alastonkohtauksissa. Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 13. helmikuuta 2015.