Kim Kardashianin tiimalasivartalo upeissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain tunnetuin julkkispariskunta, Kim Kardashian ja Kanye West, ovat olleet viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa niin toukokuussa vietettyjen häiden kuin North West -tyttärensä syntymäpäivien johdosta. Vastikään Kimin huhuttiin myös suunnittelevan poptähden uraa.

33-vuotias realitykaunotar on kuitenkin noteerattu lehdissä myös näyttävien bikinikuvien merkeissä. Parhaillaan Meksikossa lomaileva Kim Kardashian on jälleen pitänyt asuvalinnallaan huolen siitä, että paparazzit noteeraisivat hänet. Tähti nähtiin viettämässä aikaa Punta Mitassa sijaitsevan kartanon uima-altaalla mustissa bikineissä.

Miljoonia häillään tienannut pariskunta nousi äskettäin otsikoihin myös Twitter-kuvallaan, joka rikkoi sosiaalisen median ennätyksiä. Kanyen taannoisilla syntymäpäivillä Kim hemmotteli miestään Yeezus-teemaisella kakulla, joka on varmasti herkullista tylsähköstä ja vaatimattomasta ulkonäöstä huolimatta. Kimin lahjoja voidaan pitää vaatimattomina, sillä Kanye Westin kaltainen macho-mies rakastaa nopeita liikkeitä ja näyttäviä eleitä.