Lisää seksiä parisuhteeseen – yksinkertainen toimenpide auttaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että ennen nukkumaanmenoa tapahtuva televisionkatselu aiheuttaa levottomia unia ja huonoa lepoa. Tämä johtuu siitä, että liikkuva kuva ja kirkkaat valot vaikuttavat aivoihin yleensä piristävästi. Mikäli haluaa katsoa televisiota ennen unia, kannattaakin valita rauhallista ja rentouttavaa ohjelmaa, jonka valomaailma on normikuvaa hämärämpi.

Nyt on toteutettu toisenlainen tutkimus, jossa tiedusteltiin 2.431 ihmisen seksielämän aktiivisuutta ja heidän makuuhuoneessan tapahtuvaa televisionkatselua. Alennuskuponkiyhtiö VoucherCodesPron mukaan pareilla on jopa puolta aktiivisempi seksielämä, mikäli heidän makuuhuoneestaan löytyy televisio. 26 prosenttia kyselyyn vastanneista arveli, että television puuttuminen makuuhuoneesta on tehnyt heidän sänkyelämästään laiskempaa. Kolmasosa makuuhuonetelevision omistajista katsoo vastaanottimesta aikuisviihdettä.

Osa ihmisistä on niin tottunut makuuhuoneessa olevaan televisioon, etteivät he saa unta ilman sen katsomista. Toisten mielestä makuuhuoneen nurkassa vilkkuva vastaanotin on häiritsevä etenkin arki-iltaisin. Daily Starin mukaan televisiosta on kuitenkin hyötyä pariskuntien väliselle läheisyydelle, kun he voivat katsella lempisarjoja saman peiton alla. Ja tulee se unikin lopulta paremmin rentouttavan orgasmin jälkeen.