Madonna on superpuuma! Puolta nuorempi poikaystävä on pelkkä hoito

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien poptähtien ikoni Madonna tunnetaan hänen nuorekkaasta ulkonäöstään ja elämäntavoistaan. Naisella on ollut historiassaan huomattavasti nuorempia rakastajia, joista viimeisin on 26-vuotias taustatanssija Timor Steffens. Madonna on nyt paljastanut suhteen todellisen laadun.

Popin kuningatar on nimittäin kertonut, että suhde häntä 30 vuotta nuorempaan mieheen on lähinnä ilonpitoa varten. Satunnaista tapailua harrastava Madonna pitää Timoria pelkästään hauskana seurana, eikä niinkään vakavana suhteena. Pari tapasi intensiivisemmin Sveitsissä laskettelulomalla tammikuussa. Tapaileminen alkoi vain hetki sen jälkeen kun Madonna oli eronnut aiemmasta toyboystaan Brahim Zaibatista.

Madonnalla on kolme lasta, 17-vuotias Loudres, 13-vuotias Rocco ja kahdeksanvuotias Mercy. Madonna on kertonut, että nuori tanssijamies tulee loistavasti toimeen hänen jälkikasvunsa kanssa. Madonna on ollut naimisissa näyttelijä Sean Pennin ja ohjaaja Guy Ritchien kanssa. Lisäksi hän on seurustellut vuosien saatossa Dennis Rodmanin, Warren Beattyn ja Vanilla Icen kanssa. Hän on harras kabbalan kannattaja.