Paris Hilton osti upean McLarenin – ajoi heti luksusliikkeeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliperijätär Paris Hilton nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa, ja on siitä lähtien lukeutunut tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin. Kohutähti on onnistunut luomaan oman imperiumin lanseeraamalla nimeään kantavia tuotemerkkejään. Leveästä elämäntyylistä tunnettu nainen on tuttu näky Beverly Hillsin luksusliikkeissä.

Nyt Paris Hilton on hankkinut alleen asianmukaisen menopelin, sillä nainen on ostanut uuden ja todella upean auton. Neitokainen kääntelee tätä nykyä mustan McLaren 650S Coupe -mallin auton rattia, ja luksuskaaran hintalapun uskotaan kohoavan 300.000–340.000 dollariin. 33-vuotias Paris ajeli komealla autollaan ensimmäisen kerran yhdessä chihuahua Peter Panin kanssa. Hän kävi muun muassa Chanelin putiikissa ostoksilla Beverly Hillsissä.

Paris Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.