Star Wars -keittiötuote: Veitsiteline vailla vertaa!

Koti & Asuminen · Terhi Piiroinen

Star Wars -elokuvien pohjalta on valmistettu runsain määrin erilaisia oheis- ja fanituotteita. Moni saattaa kysyä, että mihin kaikkea krääsää edes tarvitsee, mutta uskollisin ihailija viis välittää ihmettelystä. Hänelle riittää, että tuotteessa on elokuvasaagan oma tavaramerkki.

The Fowndry
The Fowndry

Siksi Star Wars -aiheisia tuotteita on markkinoilla pilvin pimein, ja niitä tulee sinne myös jatkuvasti lisää. Esittelemme usein saagan mielenkiintoisimpia fanituotteita ja äskettäin kerroimme valomiekkaa muistuttavista grillipihdeistä ja R2-D2 -mittakuppisarjasta. Nyt keittiön Star Wars -aiheinen sisustustyyli saa jatkoa Star Wars X-Wing -veitsitelineestä, joka muistuttaa X-siipinen -avaruusalusta. Setissä on viisi veistä.

Harva vaimo antaa miehensä ostaa keittiöön Star Wars -aiheisia keittiövälineitä. Siksi tuotteen oletetaan päätyvän herkemmin poikamiesboksiin tai miesten omalle kerhotilalle. Elokuvahistorian suosituimpiin ja myös taloudellisesti menestyneimpiin elokuvasarjoihin lukeutuva Star Wars saa pian jatkoa. Tavaramerkin takana jylläävä markkinointikoneisto on kuitenkin toiminut lakkaamatta myös välivuosien ajan.