Katy Perry perusti oman levy-yhtiön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Katy Perry on tunnetaan musiikkinsa ja värikkään tyylinsä lisäksi ihmissuhdeseikkailuistaan. Aikaisemmin tänä vuonna laulajatar erosi poikaystävästään John Mayerista, minkä jälkeen hänet on yhdistetty esimerkiksi DJ-tähti Diploon ja toiseen ex-poikaystävään, Florence + the Machine -yhtyeen kitarisi Rob Ackroydiin.

Katy Perryllä riittää ilmeisesti ylimääräistä aikaa ihmissuhdesotkujen ja oman laulajanuran lisäksi, sillä nyt neitokainen on ryhtymässä musiikkimoguliksi. Laulajatar on laittanut yhdessä Capitol Records -yhtiön kanssa pystyyn oman Metamorphosis Music -levymerkkinsä.

Katy Perry tiedotti asiasta Twitterissä, jossa hän paljasti myös sen, että hänen levy-yhtiönsä ensimmäinen artisti on Ferras Alqaisi -niminen losangelesilainen laulaja. Kaksikko on jo tehnyt yhdessä Legends Never Die -nimisen dueton, ja mies tulee myös toimimaan Katy Perryn lämppärinä tulevalla kiertueella.

Katy Elizabeth Hudson tunnetaan maailmalla nimellä Katy Perry. 29-vuotias nainen on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt Prism. Hän seurusteli pitkään John Mayerin kanssa on-off-suhteessa, kunnes pari erosi äskettäin kokonaan. Aiemmin Perry oli naimisissa koomikko Russell Brandin kanssa.