Kohuväite Will Smithin perheestä: ”Nukkuvat käärmeiden kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Will Smithin perheestä on kantautunut viime aikoina toinen toistaan kummallisempia uutisia. Ensin perheen 13-vuotias Willow Smith poseerasi sängyssä seitsemän vuotta vanhemman näyttelijämiehen kanssa ja kuvan kohu johti sosiaalitoimiin. Sitten perheen 15-vuotias Jaden-poika esiintyi Kardashianin ja Westin häissä valkoisessa Batman-puvussa.

Nyt myös omaa uraa ahkerasti luonut Willow Smith kertoo, että hän nukkuu yönsä käärmeiden kanssa. Willow sai ensimmäisen boa-käärmeensä kuusi vuotta sitten ja neitokaisella on niitä tätä nykyä yhteensä kymmenen. Us Magazine -viihdelehden mukaan Willow laskee luikertelijat yöksi viereensä sänkyyn. Hänen isoveljensä Jaden tekee samaa, ja kutsuu matelijoita tyttöystävikseen.

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith aiheutti äskettäin pahennusta poseeraamalla Instagramissa levinneessä kuvassa sängyllä paidattoman näyttelijä Moises Ariasin kanssa. Arias on 20-vuotias ja Willow 13-vuotias. Los Angelesin lasten- ja perheiden erikoisyksikkö on avannut tutkimukset kuvaan liittyen.