Naisten alushousujen tulevaisuus – vaihtoalkkarit tyylikkäästi mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten alusvaatteilla on todella suuri merkitys, sillä sen lisäksi, että niiden tulee istua erinomaisesti, voivat ne parhaimmassa tapauksessa muokata vartalon mallia kauniimmaksi. Alusvaatteet eivät saa kiertää tai hiertää, mutta suositeltavaa niille on kaunis ulkonäkö.

Naiset saattavat kantaa kassissaan mukana vaihtoalusvaatteita, jos esimerkiksi kuukautiset yllättävät tai aivastus aiheuttaa vahingon. Nyt markkinatilaa havittelee UrbanUndercover-nimisen yhtiön uutuustuote, joka käsittää vaihtoalushousumalliston. Mukavan näköiset, mutta kauniit pikkuhousut kulkevat kätevästi omassa pussukassaan käsilaukun uumenissa.

Pussukka muuttuu alushousujen selkäpuolelle tulevaksi taskuksi, kun pikkarit pukee päälleen. Taskussa voi kuljettaa esimerkiksi pikkuhousunsuojaa tai tamponia huomaamattomasti myös kesämekkoon pukeutuneena. Alushousuyritys hakee nyt rahoitusta tuotteelleen Kickstarter-sivuston kautta ja nähtäväksi jää, saammeko vaihtoalkkarit myös vaatekauppojen hyllyille Eurooppaan.